您的位置: 首页 > 资讯 > 建筑

美国,阿斯彭,诺夫二世住宅

艺术中国 | 时间: 2010-08-30 09:05:52 | 文章来源: www.archgo.com

建筑师: Studio B Architects

 地点: 美国,科罗拉多,阿斯彭

 场地面积: 10,800 平方英尺

 建筑面积: 3,200 平方英尺

 项目时间: 2010

 摄影: Derek Skalko &Raul Garcia

 这个小的残缺楔形场地空闲了很多年,这主要是因为场地的众多限制和其复杂性。其中包括:两个街道面;两街面10'-0''的积雪堆积;阿斯彭市主要的水和电管线就在建筑物的下面,建筑物需要重新设计位置,并需要一年时间的审批;阿斯彭市西端历史区域的严格条例。

 该设计的解决方案是直接对这些限制条件作出回应,并产生了一座石材覆盖的“雕塑”,而且两层高的空间与主人在室内摆放的艺术收藏品相适应。

 3200平方英尺的面积被分成上部的私密层、公共空间层以及下部的访客层。室外建筑材料使用了轻质的石灰岩板和铝制门窗。该项目施工期为15个月,但是之前的审批时间长大18个月。

 

 

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.

However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.

To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Architects: Studio B Architects

Location: Aspen, Colorado, USA

Site Area: 10,800 sf

Project Area: 3,200 sf

Project Year: 2010

Photographs: Derek Skalko &Raul Garcia

This small residual wedge-shaped property sat vacant for years given its many site restraints and complexities including; front streets on two sides, 10'-0'' snow storage easements on 2 sides, buried City of Aspen main water and electric lines directly under the building footprint which required re-location and a year of approvals and strict zoning ordinances given its location in Aspen s Historic West End.

The resulting solution is a direct response to these parameters and is a stone clad 'sculpture' which hints to the owners' art collection housed primarily within its double-height space.

The program of 3200 square feet is divided between an upper private level, the public main floor and the lower guest level. The exterior materials consist of a light-weight limestone panel system with aluminum windows and doors. The project required 15 months to construct and 18 months of approvals prior.

相关文章
注:凡注明 “艺术中国” 字样的视频、图片或文字内容均属于本网站专稿,如需转载图片请保留 “艺术中国” 水印,转载文字内容请注明来源艺术中国,否则本网站将依据《信息网络传播权保护条例》维护网络知识产权。

下一页瑞士Visp继续教育学院
上一页

打印文章    收 藏    欢迎访问艺术中国论坛 >>
发表评论
用户名 密码
 
尚无评论

留言须知