您的位置: 首页 > 资讯 > 建筑

美国,纽约,Kowalewski住宅

艺术中国 | 时间: 2010-05-21 08:54:17 | 文章来源: www.ArchGo.com

建筑师: Belmont Freeman建筑师事务所

地点: Atlantic Beach, 纽约,美国

设计概念: Belmont Freeman

项目建筑师: Devyn Osborne

客户: Antoni and Joanna Kowalewski

建造经理: Anko Contractor

结构设计: Ross Dalland, PE

基地面积: 7,500 sft

项目面积: 3,600 sqf

年代: 2007

摄影: Christopher Wesnofske

大西洋海滩是长岛海滩的一个社区,紧靠纽约市。Kowalewski住宅位于1920年和30年代的西班牙装饰艺术风格的老房子之间。由于房地产价格在过去10年里上涨,居住区不断更新,老住宅被更大面积的住宅所代替。Kowalewski住宅是现代建筑风格,同时也尊重住宅区里的老住宅的规模和建筑传统。住宅的体积和用地面积没有达到规范所能允许的极限,它朝向街道的立面仅仅比原有的建筑宽一点,采用传统的侧车道和后车库,在北面85平方英尺的花园保留了很多成熟的树木.住宅的形式和材料呼应了居住区里的装饰艺术风格。

3600平方英尺的住宅容纳两个孩子的家庭。为了保持私密性,面对街道的立面几乎没有开窗。主要的房间都对南面开窗。一层开放式的起居室尽量对户外开放。二楼走廊连接4间卧室和三间浴室。三层有一座日光室,三间客房,加上一个可以享受岛屿和海洋风景的屋顶阳台。客户是当代艺术品收藏家,也是一个艺术家,他们的一些设计作品, 如在入境大厅的大理石地板,同样集成到住宅设计中中。

The structure is steel, with light-gauge metal framed floors and walls and energy-efficient EIS envelope. Principal exterior materials are stucco, black slate, stainless steel and glass. The steel and wood stair floats in a tower glazed in shingled panels of frosted glass, like an over-scaled jalousie window.

住宅的结构是钢+金属框架地板,墙壁的能源效率符合EIS标准。主要外墙材料是粉刷,黑色板岩,不锈钢和玻璃。钢铁和木材楼梯像是漂浮在木瓦板和磨砂玻璃之中,像大的百叶窗。

Architects: Belmont Freeman Architects

Location: Atlantic Beach, New York, USA

Principal in Charge: Belmont Freeman

Project Architect: Devyn Osborne

Client: Antoni and Joanna Kowalewski

Construction Manager: Anko Contractor

Structural Engineer: Ross Dalland, PE

Site Area: 7,500 sft

Project Area: 3,600 sqf

Project Year: 2007

Photographs: Christopher Wesnofske

Atlantic Beach is an established beach community on Long Island, immediately outside of New York City. It is filled with modest houses from the 1920’s and 30’s in Tudor, Spanish and Art Deco styles. As real estate prices rose in the last decade, the village saw a lot of “tear-down” activity, as older houses were replaced by much larger homes. The Kowalewski residence is an attempt to insert a distinctly modern house into the village context in a manner that is respectful of the scale and architectural traditions of the community. The house does not maximize either the bulk or lot coverage allowed by zoning. It is oriented with the narrow face – only slightly wider than the former house on the lot – toward the street, with the traditional side driveway and rear garage. Siting the compact footprint at the north edge of the 85-foot-square lot preserves a wide side garden with mature trees. In form and materials the house recalls the village’s Art Deco heritage.

The 3600 SF house was designed as the primary residence for a family with two small children. For privacy, the street fa ade is nearly blank, while the principal rooms all open onto the garden to the south. The ground floor has an open plan for casual living and maximum connection to the outdoors. The second floor a hallway with continuous skylight leads to four bedrooms and three baths. A sun room / guest suite on the third floor opens onto a large roof terrace with panoramic views of the island and the ocean. The clients are collectors of contemporary art and the work of some of their artist friends – like the marble floor in the entry foyer – is incorporated into the architectural design.

The structure is steel, with light-gauge metal framed floors and walls and energy-efficient EIS envelope. Principal exterior materials are stucco, black slate, stainless steel and glass. The steel and wood stair floats in a tower glazed in shingled panels of frosted glass, like an over-scaled jalousie window.

 

凡注明 “艺术中国” 字样的视频、图片或文字内容均属于本网站专稿,如需转载图片请保留 “艺术中国” 水印,转载文字内容请注明来源艺术中国,否则本网站将依据《信息网络传播权保护条例》维护网络知识产权。

打印文章    收 藏    欢迎访问艺术中国论坛 >>
发表评论
用户名   密码    

留言须知

 
 
延伸阅读